Isabella Löwengrips nya kille?

Är Randy Goldberg Isabella Löwengrips nya kille? Det återstår att se. Snygg är han! Känd från det amerikanska TV-programmet The Shark Tank. Och Bombas Socks så klart.

 

Paret är även vänner på Instagram och se det här.

 

På semester med ‘hemlig vän’.

          Foto: INSTAGRAM Foto: INSTAGRAM Foto: IBL
Randys bild från samma plats. Var det Randy som höll i kameran när den här bilden togs på Isabella? Isabella Löwengrip och Randy Goldman har mycket att prata om då båda är entreprenörer. Odd.

Det har gått en dryg månad sedan Isabella Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 28, gick ut med att de skulle skilja sig. Det forna paret verkar dock redan ha gått vidare de veckorna de levt som singlar. Odd har redan avslöjat att han dejtat och Isabella hintar nu om en hemlig vän.

Isabella skrev nyligen på sin blogg att hon behövde komma ifrån och ladda batterierna. Hon valde därför att skippa den svenska midsommaren för att i stället åka till Italien, närmare bestämt till ön Ischias.

Isabella har inte velat avslöja vem eller vilka hon åkt med, men har inte kunnat hålla sig från att lägga upp bilder på sina sociala medier där hon ger lite hemlighetsfulla hintar.

”Ni undrar vem som tar alla bilder på mig här borta”, skriver hon och fortsätter: ”Jag har en vän med mig men som inte vill vara med på bild. I går åt vi middag på hotellets ena restaurang, det är otroligt vackra miljöer. Det blev ingen sill och nubbe men däremot pasta i stora lass.”

Men på sin Instastory visade hon sedan upp en vän. ”Kul kväll med Randy”, skrev Isabella till bilden där hon och den amerikanske entreprenören Randy Goldberg skrattar. För extra mystik lade hon till en puss-emoji.

Att det inte verkar vara ett slump-

Ni undrar vem som tar alla bilder på mig här borta.

 

2 Replies to “Isabella Löwengrips nya kille?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top