Anna Book i bråk under Biggest loser VIP

Anna Book hamnade i flera konflikter i samband med ”Biggest loser VIP”. Nu berättar artisten om de stora bråken under inspelningen av programmet, som sänds på Sjuan i höst.

Samtidigt slår hon tillbaka mot de elaka kommentarerna hon har fått för sin förändring.

– Det är sju stora egon, ”titta på mig, se mig, bekräfta mig”, säger Anna Book.

Nyligen avslutades inspelningen av ”Biggest loser VIP”, som sänds i Sjuan i höst. Nu berättar Anna Book, en av deltagarna i kändisversionen av det populära bantningsprogrammet, om de tuffa konflikterna.

När Anna Book får frågan om det var mycket bråk mellan deltagarna skrattar hon.

– Ja, det var det. Men inte på det sättet att det var någonting som var av stor betydelse. Det var snarare jönseri i stundens hetta eftersom att man är i en väldigt pressad situation. Däremot var det inga konflikter som gick in på djupet och som har gjort att man fått ovänner eller att någon blivit sårad på djupet. Det var mycket i missförstånd i stundens hetta, säger hon.

Efter sin stora förvandling – Anna Book har rasat i vikt och bland annat skaffat porslinskronor på tänderna och fixat ögonbrynen – har sångerskan fått mestadels positiva kommentarer. Däremot finns det ett fåtal negativa kommentarer av typen ”jag känner inte igen dig”. Det är inget som bekommer Anna Book.

– Nej, vad synd att ni inte gör det. Det är ganska skönt för mig dock. Jag känner igen mig själv och det är huvudsaken, jag kan inte ta ansvar för vad någon annan säger. Jag är samma Anna i mitt hjärta men också en starkare person mentalt.

Anna Book gillar att vara mer ”inkognito”, som hon själv uttrycker det.

– Jag är inte ens färdig ännu så snart kanske jag kan gå på gatan helt obehindrat.

Källa: Anna Booki bråk under Biggest loser VIP på Sjuan. | Nöje

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *