Viktigaste personen i butiken är alltid kunden

Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen har slutfört sin utbildning i Regents University i London och enligt Bianca Ingrosso med toppbetyg.

Skolan som Phillipe har gått på (Regents University) är en riktigt sån där dunder fin skolan med väldigt förmögna människor. Alla går runt med senaste av allt, alla bor i sinnesjuka lägenheter, åker med feta bilar och skryter om pengar höger & vänster. Mer likt Gossip Girl känsla får man verkligen leta efter.

Oavsett om Phillipe har finansierat skolan med CSN eller om det är pappa som har sponsrat så hoppas jag att det någon gång under utbildningstiden har funnits en punkt angående vikten om ett trevligt kundbemötande och hur man får nöjda kunder att återkomma. Det verkar Tessies ägare (Phillipes far) behöva jobba på enligt diverse kommentarer och omdömen som florerar på internet.

Pernilla Wahlgren har skrivit väldigt lite om Biancas svärfars butik i Göteborg. Hon skrev i sin blogg 2009-11-14

Efter det drog vi vidare på vår lilla shoppingtur och blev mer eller mindre ”indragna” av den påstridige men SÅÅ roliga ägaren till klädbutiken ”Tessie”!

Att shoppa där var som en ”show” i sig…!  Riktigt kul hade vi när butiksägaren drog fram det ena plagget efter det andra som jag och Susanne bara måste prova…!

Och nästa gång var det 2014-08-19 då hon berättade om sitt besök i butiken med bilder på shoppingkassar och butiken. Det inlägget utlöste en shitstorm som efter Pernillas censur kvarstår som en fjärt kvar att läsa. Men vi som läste kommentarerna då kommer ihåg hur illa kommentarsskrivarna tyckte om butikens ägare. Sedan dess har både Pernilla och Bianca varit rätt tysta om klädaffären.

Det finns omdömen hos Eniro angående Tessiebutiken i Göteborg. I de flesta av omdömen kan man läsa om dåligt kundbemötande.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *