Man söker inte jobb på Arbetsförmedlingen!

Nej, Dessie, man söker inte jobb på Arbetsförmedlingen. Du anmäler dig där som arbetssökande och du använder webbplatsen för att redovisa sökta jobb. Du kan låna en dator om du inte kan sitta hemma och söka jobb hos arbetsgivare och rekryterare. Men Arbetsförmedlingen, även om den heter så har inga jobb! Du kan anmäla dig till en utbildning där Dessie men något jobb ger de inte dig där.

Men det är bra att du har tagit lite distans från sociala medier. Det har pågått ett otroligt drev mot dig i flera månader. Även om du är stark så får det där drevet i form av illasinnat prat ,spekulativa blogginlägg och elaka kommentarer  vem som helst att tappa lusten.

Stå på dig Dessie och lycka till med ditt nya spår!

2 reaktioner på ”Man söker inte jobb på Arbetsförmedlingen!”

  1. Har själv för länge sedan suttit vid data på af o sökt jobb. så vad skriver du egentligen? Har även fått arbete direkt av af. Lever du i en annan värld eller ?? Verkar så.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *