HOME » Too soon Åhléns?

Too soon Åhléns?

Efter fredagens terrorattack mot Stockholm börjar nu det enorma städarbetet i Åhléns varuhus där den brinnande lastbilen rökskadade stora delar av varuhusets varor. I led med att kunna börja reparera skadorna och göra av med rökskadat gods skulle Åhléns rea bort alla de rökskadade varorna med start på söndag.  På grund av protester i sociala medier fick Åhléns varuhusledning backa från rean och öppnar nu på måndag utan rea.

Vad hade det gjort om Åhléns City hade öppnat på söndagen och haft rea?

Varuhuset utsattes för en terrorattack och i ett försök att komma igång så fort som möjligt med verksamheten igen och inte låta sig påverkas av dådet  tog man ett beslut genom “att hoppa upp på hästen igen” så fort som möjligt . Jag är övertygad om att varuhuspersonalen hade mått bäst av det också. De ska ju var och en vara på plats 235 dagar om året. och måste få börja bearbeta sina känslor på plats.

Det är viktigt att inte låta sig bli påverkad av sådana här dåd då terrorismens huvudsyfte är just att skapa rädsla och oreda. För er som har protesterat och aldrig ens har besökt Åhléns varuhus kan jag berätta att varuhuset har flera entrér så den aktuella skadade entrén skulle ni inte ens behövt titta på om ni inte speciellt skulle dit och se.

 

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *