Vad hände här Caroline Berg Eriksen?

Jakten på bloggare som visar smygreklam har nu spridit sig även till Norge! I hetluften är nu Caroline Berg Eriksen, bloggare hos United Influencers,UI som under sin svenska vinge har namn som Isabella Löwengrip och Desiré Nilsson mm. Jag känner igen hetsen bland kommentarerna och bortförklaringarna från bloggaren. “Oj.Jag glömde.” “Oj.Reklammärkningen fanns där alldeles nyss.” “De som klagar har inget liv. De är bittra/sura/olyckliga/avundsjuka osv”. Inlägget handlar om hur bra det är med SB 12 White som ger “frisk pust i 12 timer”.

Finns det en norsk motsvarighet till Reklamombudsmannen och vad heter det i så fall? Kanske Bloggbevakning kan öppna en filiar i Norge om det fortsätter att vara så här.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *