Fidget spinner!

 

[metaslider id=1771]

 

2 Replies to “Fidget spinner!”

  1. Hej det är Jag Rasmus men jag blir oftast kallad The Rame på internet och jag är 15 år men jag brukar spela på min youtube kanal som är länkat där nere men jag undrar om ni skulle vilja ha ett samarbete i en video eller fler om ni skulle vilja det men det jag tänker är att ni kanske skickar några olika fidget spinners och så snackar jag om dom i nån video och ger er bra feedback.

    https://www.youtube.com/channel/UCGYbHQFqNnVw_u5-s7eXF8A

    1. Hej Rasmus! Dessvärre så har jag inga spinners utan jag gör reklam för en butik inom Ali Express. http://s.click.aliexpress.com/e/aIMjaqJ
      Du får skriva dit (till Kina) på engelska. Men jag skulle råda dig att vända dig till en Sverigeimportör istället. Eller till en leksaksaffärskedja. Om inte annat så kan de kanske berätta vad importören heter. Eller att du googlar efter leksaksgrossister. Alternativt att du köper några spinners från Ali Express. Det är mycket billigare än i Sverige och frakten kostar inget. Lycka till med din fortsatta karriär som Youtuber! // Asterixia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache