The Color Run Dream Tour 2017

The Color Run is a unique paint race that celebrates healthiness, happiness, and individuality. Now the largest running series in the world, The Color Run has been experienced by over 6 million runners worldwide in 35+ countries.”

 

Läs mera här om The Color Run Dream Tour 2017  eller klicka på bilden nedan.

The Color Run – årets mest färgglada lopp

Du springer för att ha roligt, inte för att komma först.

Alla kan vara med, oavsett kondition, ålder eller annat. Det finns två regler: du ska ha vita kläder på dig vid startlinjen och du ska vara täckt i  f ä r g när du når mållinjen! Missa inte årets The Color Run som är lika mycket fest som lopp.

Not from Sweden? No worries, just pick your country at The Color Run page because Your dreams are about to get more colorful. Our new 2017 tour creates a world where anything is possible, unicorns are real, and brings clouds to ground level!

The Color Run

[metaslider id=1936]

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache