Äntligen kan jag läsa lite böcker!

Som liten älskade jag böcker.Jag läste allt som fanns att låna på biblioteket. Nu fanns det inte internet och streamingtjänster som stal tid utan jag kunde ligga en helg och bara läsa. Snabbt gick det också! Jag avverkade en bok per dag och det var alltid lika tråkigt när boken var slut.

Nuförtiden läser jag bara när jag ligger på en badstrand eller i min solstol på balkongen. Jag såg att Bokus har rea på pocketböcker så jag beställer nog mina böcker därifrån så jag är beredd när det väl blir läge att slappa och läsa. Jag tittade lite snabbt på andra böcker och såg att det skall komma ut en bok om Kaj Linna . “Att ta ett liv” heter den. Men den kommer ut först vecka 37 så den kan bara förbokas.  Den typen av böcker brukar ta slut fort.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *