Bianca Ingrossos kungliga dilemma

Bild @fabianwester Bild från Biancas blogg.

Bianca Ingrosso var på Summer On 2017 festivalen när det dök upp moln på den annars klara himlen.

Fun fact också är att mitt från ingenstans så fylldes vårt bord med ca 10 st äldre men som skymde vår syn till festivalen OCH som bad oss stå still och lugna ner oss. Visade sig vara Prinsen och hans gäng med livvakter. Går man in på någons bord och tar över all plats så vi varken kunde dansa, ha kul eller se något av festivalen så kan man inte riktigt be dessa människor lugna ner sig tycker jag. Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins ?

Jag håller med Bianca. Dock kan det vara svårt att be en kunglighet att dra för här sitter jag. Det är nog mot den kungliga etiketten. Undrar vad Magdalena Ribbing skulle ha sagt om detta delikata problem. Och tur för Säpo att Bianca kunde hålla PMS monstret lugn! 🙂

Men i och med industrisemestern har många bloggläsare blivit sysslolösa och använder gärna tiden för att skriva sura kommentarer. Tråkigt för Bianca som har jobbat ihop ett jättelångt och fint blogginlägg och så får hon bara märkliga kommentarer!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *