Jennifer Jansch klockrena beskrivning av Donald Trump!

Jennifer Jansch bloggar hos Pernillas Värld. Hon ska i höst flytta från New York till Bali tillsammans med sin familj. Hon äger företaget Bag-all och har skrivit boken Drömfångaren som berättar om hennes dröm att bli egenföretagare, bo i New York och att jobba med något miljövänligt. Hon lyckades och har nu återförsäljare i 25 länder och egna butiker i New York och i Stockholm!

Bild: Time Magazine

Han har en historia av att håna kvinnor i tweets och på andra sätt. Den senaste i raden var när han häromdagen skrev om ett par  morgonvärdar på TV (Joe Scarborough och Mika Brzezinski). För att ni verkligen ska få en idé om hur sjukt det här är ändrar jag namnen till, Tilde de Paula och Peter Jidhe. Tänk alltså att Stefan Löfven twittrade:

”Jag hörde att Nyhetsmorgon, som har låga tittarsiffror, talade illa om mig (tittar inte längre). Hur kom det sig att låg-IQ Crazy Tilde med Psyko Peter kom…till Harpsund 3 nätter i rad omkring nyårsafton och insisterade på att umgås med mig. Hon blödde kraftigt efter ett ansiktslyft. Jag sa nej!”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!