Kärleksbrev till Kitty Jutbring

Kitty är ofantligt populär just nu. Två riktiga kärleksbrev har hon fått. Ja. OK. Obs! Sarkasm! Men ändå.

BREV 1 kommer från en liten kille som skriver följande:

Han skulle man kunnat använda som svar till varför när Lady Dahmers debatt om aborter spred sig som en löpeld mellan Bloggbevakning och Lady Dahmers egna blogg. Därför hade jag sagt och pekat på bilden på pojken. Bilden och namnet har jag suddat av humana skäl. Då tänker jag främst på mamman. Originalbilden finns att skåda hos Kitty.

 

BREV 2. Dyker upp efter att Kitty har lite försynt talat om för Hänt Extra i sin blogg att tidningen har skrivit fel namn på barnet. Istället för sonen Kimmi-Kid så har tidningen skrivit dottern Nikki-Lo . Men då dyker denna kommentar upp:

Det hjälper inte hur du spökar ut din pojke i rosa klänning och din flicka i 80 tals gröna kläder. Än så länge är det ingen annan än du som hunnit dit. Nu blir det bara patetiskt.

 

Det är roligt nästan jämt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *