Tyras diss!

det känns som att jag själv är rädd för att bli uppfattad som skrytsam, eller att min blogg ska bli en blogg där det bara blir resultatbaserade inlägg som inte ”ger” er läsare nått… För nej, det ger ju inte mig så mycket att lägga tid och energi på att bara skriva inlägg om allt vi uppnått inom bolaget på bloggen, det är ju sånt jag redan vet…och det ger ju inte heller er något att det bara blir informationsinlägg på bloggen…

Det finns många som är väldigt intresserade av att veta hur det går för Tyras företag och vad företaget har för siffror på sista raden. Speciellt de som har beställt varor och betalat . Kanske borde Tyra fokusera på en mer seriös marknadsföring av  sitt företag  istället för att elda på sin beef med Bloggbevakning i sina inlägg och istället för att tjuvnypa en annan väldigt seriös företagare som fortfarande orkar blogga på heltid.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache