WordPressinlägg med datum och tid

Om du använder WordPress och vill visa inläggets publiceringstid bredvid datumet så kan du logga in dig, gå till inställningar och välja allmänt. I tidsformatet kan du ändra hur tidsangivelsen ska se ut. Glöm inte att spara!

Men det där funkade inte alls för mig. Och eftersom jag har testat en mängd med olika teman, över 30 stycken, så var jag bombsäker på att det inte var temat som var problemet utan något annat. Jag googlade och hittade en massa annat men inte just det jag ville ha. Det kändes skumt att behöva skapa en kod för något så simpelt som borde fungera från början.

Och enkelt är det! Dessvärre så kom jag inte på lösningen själv utan det var Emanuel på  Binero, mitt webbhotell, som löste fallet!  Även om de inte supporterar WordPress så fick jag ändå hjälp därifrån. Tack Emanuel!

Man går in på datumformat, väljer egen och skriver (till exempel) F j,Y, H:i och sparar ändringen. Datumen för inläggen formateras så att även tiden visas.

2 reaktioner på ”WordPressinlägg med datum och tid”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *