Laila Bagge tackar alltid nej när Anders Bagge gifter sig

Bild: Aftonbladet

Expressen har intervjuat Laila Bagge angående hennes vägran att närvara Anders Bagges och Johanna Linds bröllop.

“Idol”-jurymedlemmen Anders Bagge, 50, gifte sig på lördagen med fästmön Johanna Lind, 46, på ett kändistätt bröllop.

Gäster som Carola Häggqvist och Kishti Tomita firade paret – men Anders Bagges exfru tillika ex-kollega Laila Bagge var inte på plats under bröllopsfirandet.

Efteråt kom det fram att Laila Bagge var bjuden till vigseln, men inte till bröllopsfesten, på Johanna Linds begäran.

– Jag var bjuden till vigseln men inte till middagen. Anders fru ville inte ha några ex där, och det får man ju respektera. Så då kände jag att jag är hemma med mina barn i stället, säger Laila Bagge.

Samtidigt erkänner Laila Bagge att hon gärna hade gått på exmakens bröllop, om hon hade varit bjuden till hela ceremonin, och inte bara vigseln.

– Ja det är klart. Hade jag blivit bjuden så är det klart jag hade gått. Men man får respektera det, herregud, det är inte mer än så, säger Laila Bagge.

Men Aftonbladet kunde redan 2010 berätta att Laila Bagge närvarade inte heller Anders Bagges andra bröllop då med Sarah Johansson. Hon skyllde på magsjuka den gången.

Hon lös med sin frånvaro – trots att hon var bjuden.

– Jag åkte på en magsjuka som inte ville ge med sig och jag kunde inte åka till dem. Hade det varit här i Stockholm hade jag kanske kunnat åka dit och titta på själva vigseln på behörigt avstånd utan risk att smitta någon, skriver hon på sin blogg.

Återstår att se om  Laila Bagge gifter sig någon gång och om Anders Bagge med fru blir bjudna. Och vad ska de hitta på i så fall för att slippa att gå.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *