McDonalds spetsar sina hamburgare med insekter. Tack och hej då säger jag till Donken.

Aftonbladet rapporterar om Familjen Nordströms äckliga matupplevelse. En kackerlackeliknande insekt fanns i hamburgaren när sonen lyfte på brödet. 

På väg hem från badstranden stannade Mirka Norrström, 46, känd från tv-serien ”Familjen Annorlunda”, och åtta av hennes barn till på McDonalds i Enköping.

Ungarna var hungriga och Mirka Norrström, som var trött efter en heldag på stranden, ville slippa laga middag.

Men när sonen Viktor, 13, lyfte på locket till sin hamburgare fick han och övriga familjen en obehaglig överraskning och det blev kaos.

– Han hittade en stor insekt som liknade en kackerlacka i sin burgare och det blev ett jäkla liv, säger hon.

På Instagram har Mirka Norrström lagt upp en bild på insekten som sonen hittade i sin hamburgare.

– Han gillar inte grönsaker och sallad och jag orkar aldrig säga något när jag beställer så han får alltid lyfta på locket och plocka bort istället. Det är därför han alltid, alltid öppnar sina hamburgare. Och det var ju en jäkla tur i det här fallet annars hade han kanske ätit upp kackerlackan, säger hon.

– Det är väldigt olyckligt att det ligger en insekt i maten. Det sker extremt sällan och är väldigt ovanligt. Det får absolut inte hända. Vi kommer att följa upp det här väldigt noggrant, för det är oerhört viktigt att sånt här inte händer.

Men hur kunde det ske den här gången?

– Vi håller på att undersöka det. Jag tar det här på största allvar, för matkvaliteten och nöjda gäster är det allra viktigaste för oss.

 

Tack och hej då säger jag till Donken. Det kan inte springa runt en massa insekter om hygienreglerna följs. En sådan insekt i min veganburgare och jag hade stämt McDonalds franchisetagaren . Vad har personalen för koll på maten när de kan missa ett så stort djur eller såg man det men lät den ligga kvar av ren ondska? Det går skrönor om hur folk spottar i hamburgare för att sedan stänga locket och servera det till en hungrig gäst. Fy fan vad äckligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache