MTR Express släpper vinterbiljetter rekordtidigt och firar med 99 kr-kampanj

En gammal sanning i järnvägsbranschen har varit att biljetter släpps till försäljning tidigast tre månader innan avresa. Nu bryter MTR Express med denna tradition och släpper biljetter för resor fram till påsk 2019 redan idag den 30 augusti. Detta firas med en priskampanj med biljetter från 99 kr som gäller fram till den 2 september.

Historiskt har tågbiljetter alltid släppts ungefär tre månader innan avgång. Detta medan flygbiljetter ofta släpps upp till redan ett år i förväg. En orsak att tågbiljetter släppts så sent är att banarbeten typiskt inte är planerade med mer än tre månaders varsel.

Det är dock många avgångar som tågbolagen vet inte kommer att påverkas av banarbeten och dessa kan därför utan problem släppas till försäljning betydligt tidigare. Snabbtågbolaget MTR Express har sedan starten i mars 2015 utnyttjat detta faktum och möjliggjort för sina kunder att köpa biljetter upp till ett halvår innan avresa.

Nu sätter bolaget ett nytt rekord genom att släppa biljetter ända fram till påsk 2019 redan i augusti. Vidare erbjuds specialpris på 99 kr på utvalda avgångar mellan den 10 september till 13 april. Detta erbjudande gäller fram till 2 september.

– Det finns ingen anledning att personer som vill resa klimatsmart ska behöva vänta så länge med att kunna boka sin resa. Många avgångar kan släppas betydligt tidigare. Vi är därför väldigt glada att kunna släppa vinterns resor redan nu och hoppas att många kunder kommer att dra nytta av vårt specialerbjudande, säger Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTR Express.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache