Guinness World Records officiellt försök: Den största samlingen av människor klädda som Spider-Man

För att fira lanseringen av Marvel’s Spider-Man till PlayStation®4, genomförs ett GUINNESS WORLD RECORDS-titelförsök med målet att få ihop den hittills största samlingen av människor klädda som Spider- Man.

– Det nuvarande rekordet uppnåddes i Sydney 2015 av Charterhouse Medical, när 438 människor samlades i Spider-Man-dräkter. Vi tror att det finns goda möjligheter att slå ett nytt rekord. Det skulle vara fantastiskt att göra det i Sverige tillsammans med alla Spider-Man och PlayStation fans, säger Kjetil Walseth på Nordisk Film och PlayStation Nordic.

Världsrekordförsöket kommer äga rum klockan 11.30 på Comic Con Stockholm den 16 september, i auditoriet på Kistamässan. Alla deltagare får en dräkt att behålla, inspirerad av den nya dräkten i PS4-spelet Marvel’s Spider-Man, som har ett vitt spindelemblem på bröstet. Du kan registrera dig för försöket vid PlayStations monter från kl. 10.00.

Alla gäster på Comic Con Stockholm över 18 år är välkomna att delta i världsrekordförsöket. Det finns ett begränsat antal dräkter som delas ut så länge lagret räcker. Deltagare på 16 eller 17 år behöver ett skriftligt intyg från en förälder eller förmyndare för att delta. Under själva eventet kommer det finnas flertalet aktiviteter och deltagare har möjlighet att vinna PS4-konsoler och Marvel’s Spider Man till PS4. Spelet finns även att testa i PlayStation-båset på Comic Con Stockholm.

Försöket att ta en GUINNESS WORLD RECORD™-titel arrangeras av PlayStations distributör Nordisk Film Distribution i samarbete med Comic Con Stockholm och GameStop. 

Om Comic Con
Comic Con Stockholm är Nordens mest spännande popkultur-show och är Sveriges enda show som sammanför en så bred skara av kategorier inom popkulturen, bland annat: film, gaming, tecknat, animerat, TV, prylar, kläder och leksaker. Comic Con Stockholm, arrangeras av Gamestop, och äger rum på Kistamässan mellan 14–16 september 2018.

Om Gamestop
GameStop är en spelvaruförsäljare av utvalda varumärken och erbjuder den senaste tekniken till ett bra pris och på ett enkelt sätt. Vi är en global återförsäljare av TV-spel för flera olika plattformar, popkultur-samlingar, konsumentelektronik och trädlösa tjänster, verksamma i över 7 200 butiker i 14 olika länder inom Europa, Kanada, Australien och USA.

Om Marvel’s Spider-Man
I Marvel’s Spider-Man, utvecklat för PS4 av Insomniac Games får du utforska ett nytt kapitel i Marvel’s Spider-Man-universum som en mer erfaren Peter Parker. Med en av historiens mest ikoniska superhjältar innehåller Marvel’s Spider-Man akrobatiska förmågor, improvisation och ett nätslungande som väggklättraren är känd för, men samtidigt introduceras nya element som aldrig tidigare skådats i ett Spider-Man-spel.

Om Marvel Entertainment
Marvel Entertainment, LLC, ett helägt dotterbolag till The Walt Disney Company, ett av världens mest framstående seriefigurs- och underhållningsbolag, med över 8 000 seriefigurer i en mängd olika produktioner som spänner sig över 75 år. Marvels seriefigurfranchise sträcker sig inom underhållning, licensiering och publicering. För mer information besök marvel.com © 2018 MARVEL.

© 2018 MARVEL
© 2018 Sony Interactive Entertainment LLC
Utvecklat av Insomniac Games, Inc.
Publicerat av Sony Interactive Entertainment Europe Limited. 

About Sony Interactive Entertainment
Recognised as a global leader in interactive and digital entertainment, Sony Interactive Entertainment (SIE) is responsible for the PlayStation® brand and family of products and services. PlayStation has delivered innovation to the market since the launch of the original PlayStation in Japan in 1994. The PlayStation family of products and services include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStationTMStore, PlayStation®Plus, PlayStationTMVideo, PlayStationTMMusic, PlayStationTMNow, PlayStationTMVue, and acclaimed PlayStation software titles from SIE Worldwide Studios. Headquartered in San Mateo, California, SIE is a wholly-owned subsidiary of Sony Corporation and has global functions in California, London and Tokyo.

Legal lines
PlayStation and the SIE Diamond logo are registered trademark of Sony Interactive Entertainment Inc. “SONY” is a trademark of the same company. “ All other trademarks property of their respective owners.

Official PDF

Guinness Worldrecord 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache