HOME » Isabella Löwengrip och Zara Larsson på plats för Balmains visning under Paris modevecka

Isabella Löwengrip och Zara Larsson på plats för Balmains visning under Paris modevecka

Isabella Löwengrip var som få kan ha missat på plats för Balmains visning under Paris modevecka. Någon hade  tagit hennes platser i front row så hon fick sätta sig längre bak i publiken. Att folk med vassa armbågar stjäl  ens plats är tydligen inte ovanligt vid modevisningar men jag undrar om det inte finns något för straff för detta? Att inbjudan uteblir nästa gång eller är det djungels lag som gäller?

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

He came to Paris ❤️

Ett inlägg delat av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

När vi kom fram stod säkert ett femtital fotografer utanför och det smattrades rejält när jag gick in. Det gäller att inte bli nervös utan bara sträcka på sig, stanna en stund och le och sedan gå in.

Vi kom lite sent in så våra platser hade någon tagit, fick en plats längre bak men det gjorde inget. Mitt emot satt Anna Wintour, hon är så cool! Showen var fantastisk.

 

Uppenbarligen så gjorde Isabella och hennes klänning succe bland den tappra skaran streetfotografer som hade samlats utanför.

Även Zara Larsson var på plats för Balmain. Hon har gästat flera visningar för de stora modehusen under modeveckan i Paris och vi kan nog räkna med att se någon av kreationerna ur veckans skörd på scenen senare.

 

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *