Isabella Löwengrips hus såld

Annons

Isabella Löwengrip har sålt sitt hus för 11 050 000 till en barnfamilj. Vinnaren i bostadsaffären blev nog Odd eftersom när Isabella köpte ut honom  var huset värderat till 12 MSEK.

På tal om mitt hus så är det sålt nu till en ny barnfamilj för strax över elva. Under det pris jag hade trott men det blev bra. Jag köpte huset för 8,7 miljoner och har renoverat allt samt köpt ut exman – jag landade i ett plus minus noll efter tre år. Man är ju så van att göra stora vinster på alla bostäder den senaste tiden. De två senaste lägenheterna jag hade på Kungsholm blev det en miljon i vinst på trean och 1,6 miljon i vinst på fyran. Och då bodde vi på varje ställe drygt två år.

Men mitt nya hus hade intressenter som var beredda att lägga mer än vad jag hade möjligt till så jag är glad att jag var snabb i förhandling. Snooze you loose. Jag har köpt och sålt i samma marknad, samt köpt något dyrare så jag är väldigt nöjd. Jag flyttar ju in mitt drömhus den 8 november.

Alltid skönt ändå att få sitt gamla boende sålt och att bara ha det nya att se framemot. Det gick fort ändå att få huset sålt. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *