Isabella Löwengrips ex-pojkvän Hampus Jarlbo berättar om kidnappningshoten

The Shark Week dvs Hampus Jarlbo som är mest känd för oss bloggläsare som ex-pojkvän till Isabella Löwengrip, berättar om sitt liv som daytrader och svarar på frågor hos EFN.  Klart att vara anonym som trader har sina fördelar då personer med dålig impulskontroll kan få för sig att komma med mordhot eller att risk för kidnappning är överhängande. Nu kan vi ju lugnt påstå att de anonyma dagarna är över. Det är snarare så att Jarlbo skulle behöva ta pressbilder för att kunna användas som illustration i alla artiklar som konstant dyker upp i sociala medier.

Vill du inte se hela programmet så kan du se intervjun som startar 74:58.

3 reaktioner på ”Isabella Löwengrips ex-pojkvän Hampus Jarlbo berättar om kidnappningshoten”

  1. Pingback: Det är som i en amerikansk film | ASTERIXIA

  2. Pingback: Fint av H att stötta Isabella i London | ASTERIXIA

  3. Pingback: Isabella Löwengrips ex-pojkvän har tröttnat på bli utmålad som bedragare | ASTERIXIA

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *