Anna Book vill köpa ett hus

Anna Book är på jakt efter ett hus som hon och familjen kan flytta till nu när bostadsrätten som de bodde i är såld.? Hon har tröttnat på att ha 1 minuts gångväg till Hemköp och 10 till MoS.? Strukturen blir luddigare och okynneslivet blir såååå mycket större enligt Anna på grund av närheten till Hemköp och MoS.?

Intressant resonemang tycker jag för lilla Hemköp i Frösunda har just inget att erbjuda mer än att de är vassa på att ta fast snattare.? Och Mall of Scandinavia kan heller inte belastas för att diverse ungar bildar gäng och härjar runt där.? Kanske borde Anna med familj testa att bo nära en Konsumaffär istället för se om okynneslivet blir mindre då.?

vi gav oss iväg på husjakt ? hela 3 st hus var vi och tittade på. Det är verkligen spännande tider just nu, vi tittar vitt och brett och lever inte efter några andra begränsningar än dom vi själva sätter upp för oss. Och det känns otroligt bra! När vi började prata om hus första gången för snart 20 år sedan hahaha. Så kunde jag BARA tänka mig att bo i Nacka där jag växte upp. Så är det inte längre….nu vill vi verkligen pröva något nytt.

Och ingen utav oss är orolig för att flytta längre ut / bort från stan och alla bekvämligheter. Vi är rörande överens om att vi bor alldeles för bekvämt och nära till allt. Och det är inget någon utav oss mår bättre utav, tvärt om.  Strukturen blir luddigare och okynneslivet blir såååå mycket större. Det vill vi alla sätta punkt för.

Vill inte ha 1 minut till mataffären längre, behöver inte Mall Of Scandinavia, är mindre och mindre inne i Stockholms City och ingen utav oss har helt enkelt inte samma behov att ha precis ALLT bara runt hörnet hela tiden.

Gamla Haga i Solna var en gång fullt av pittoreska trävillor och charmiga bostadshus. Idag är det mesta borta till förmån för gigantiska lägenhetskomplexet Blåkulla, som med stor sannolikhet är ett av Stockholms absolut fulaste flerbostadsområden. Bild: listor.se/livsstil/sveriges-fulaste-byggnader

Känns som att Anna & Co hinner bli bostadslösa innan huset är köpt om inte de kan göra en mellanlandning exempelvis i Blåkulla tills drömhuset är köpt.?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!