HOME » Backstreet Boys are back- Med ny singel Chances

Backstreet Boys are back- Med ny singel Chances

Backstreet Boys släpper idag nyheten om kommande albumet “DNA”, som släpps 25 januari 2019 via RCA Records. Samtidigt avslöjar de att de ger sig ut på stor arenaturné, där inte mindre än två Sverigestopp är inplanerade!

Albumet “DNA”, som finns tillgängligt för förbeställning redan nu, är gruppens tionde studioalbum och innehåller låtar skrivna av Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNCE) och Mike Sabbath (J Balvin).

Idag släpps också nya singeln “Chances”, som är första singeln från kommande albumet. 

 

Backstreet Boys succéshow i Las Vegas “Backstreet Boys: Larger Than Life” avslutas i april 2019 efter 14 månaders speltid. Då blir det dags att ge sig ut i världen och möta fansen.

Med start den 11 maj kommer Backstreet Boys ge sig ut på “DNA World Tour” som blir deras största arenaturné på 18 år. Under tre månader kommer gruppen att spela över hela Europa och Nordamerika, och besöka stora arenor som Staples Center i Los Angeles, Barclays Center i Brooklyn och Bridgestone Arena i Nashville.

Gruppen kommer även att göra två stopp i Sverige. Fredagen den 31 maj spelar BSB på Scandinavium i Göteborg, och den 2 juni kommer “DNA World Tour” till Stockholm och Ericsson Globe. Biljetter släpps fredag 16 november kl. 09.00 via LiveNation.se.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *