Det är som i en amerikansk film

Isabella Löwengrip har låtit sig att intervjuas av Expressen idag.

Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.

Vad som har hänt enligt Isabella är i sin korthet att Isabella har trott att ex-pojkvännen har haft en egen förmögenhet skapad av hans kunskaper i trading. Men att det själva verket har varit kunders pengar han har spekulerat med. Inte så framgångsrikt som han säkert hade önskat sig. Hans kunder ser ut att ha förlorat miljontals kronor och är förstås inte glada över det. 

Jag har varit chockad i några dagar och är det fortfarande. Jag har haft ett kristeam runt mig. Vi har haft allt ifrån psykolog till bevakning dygnet runt. Och nu så lämnar vi landet ett tag.

Hon kallar upptäckten om ex-pojkvännen för en “skräck”.

Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.

Allt ställdes på sin spets när okända personer dök upp vid Isabellas och barnens hem för att leta efter pojkvännen.

Det var en person vid min dörr. Sen har det varit… när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus.

 Det var ett obehagligt möte.

Isabella Löwengrip fortsätter: 

 När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov.

 Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans när och kära.

Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så visar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.

 Det är många, många miljoner. det rör sig om mycket mer än tiotals miljoner kronor. Jag fick reda på detta av att vi fick ett hembesök av ett gäng.

Händelsen har gjort att Isabella nu har brutit med ex-pojkvännen. 

Vi har fått i uppgift att hålla oss ifrån all kontakt med honom och så har vi blivit förflyttade och nu förflyttade igen. Vi har ingen kontakt med honom längre.

Han har tidigare berättat i denna intervju om hur han har fått ta mot hot om kidnappning. Faktiskt så är hans namn den mest sökta taggen på denna sida ända från början. Jag trodde länge att det var någon form av dåraktig fanclub som systematiskt sökte efter blogginlägg där hans namn var taggad men det var nog antifans som gjorde det inser jag nu. Han var snabb på att sälja bilen måste jag säga. 

20181128 EDIT: Detta är skrivet baserad på information från den ena parten enbart. Sanningshalten kan därmed inte styrkas.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *