Klart man blir ledsen av att känna sig lurad av någon man tycker om

Isabella Löwengrip kämpar med skuldkänslor i sitt blogginlägg. Helt onödig slöseri med energi då hon står utan skuld. Hon känner sig lurad av någon som hon tyckte om och litade på och bor man inte ihop bli det genast mycket svårare att få ihop bitarna när man börjar misstänka att något inte står rätt till. 

Hur kunde han tro att han skulle lyckas? Låna miljontals kronor av olika ljusskygga människor för att handla dom till ett högre värde. Ett alldeles för högt spel med fel personer

 Han är borta men kaoset kvarstår. Två unga människor med ett brutet förhållande och en drös med arga människor som vill ha pengarna tillbaka. Det finns bara förlorare i den här leken.

Jag känner mig korkad och att jag är en dålig förälder som utsatte mina barn för fara. Att jag inte såg något. Förstod något. Ibland sa min intuition åt mig att lämna honom, vilket jag gjorde tre gånger under vår relation på 18 månader. Något stämde inte men jag kunde inte sätta fingret på vad det var.

Jag har ingen kontakt med H och skulle aldrig hjälpa honom i denna situation. Det är viktigt att poängtera. Jag vet inte var han befinner runt om i världen och får heller inte veta. Jag såg honom antagligen för sista gången i mitt liv i onsdags och de ögonblicket gör så fruktansvärt ont.

Hur förklarar man balanserat för barnen en sådan här situation? Han gjorde verkligen familjen stor skada .  

20181128 EDIT: Detta är skrivet baserad på information från den ena parten enbart. Sanningshalten kan därmed inte styrkas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!