Charlotte Perrelli dissar Pernilla Wahlgrens städning

Det här inlägget innehåller annonslänkar för Bokus.

Charlotte Perrellis äldste son fyller moppe snart. Av den anledningen går pojken i moppeskola för att sedan kunna ratta en moppebil för ca 200 000 kronor. Nu när CP släpper fram även ris och inte bara ros i sitt kommentarsfält så går det att se hur mycket det blivande köpet av en dyr moppebil stör några av de som läser hennes blogg.  

När Charlotte får följande kommentar så går hon till anfall

Visst, det är din värld, men visa mer vardag. Du är väl också osminkad ibland och rufsig i håret, man behöver inte alltid vara stylad på bilderna. Pernilla W är ett utmärkt exempel på en bra bloggare, hon visar sitt rätta jag och vågar vara naturlig.

Hon dissar Pernilla Wahlgrens städning istället för att bemöta önskemålet om mindre smink och okammat hår

Följ Pernilla istället. Det hör är min vardag och sen delar jag med dem som är intresserade. 

Nej, jag har inte det stökigt hemma… jag gillar inte det.

Vad är det man säger…? Bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete. Charlotte Perrellis städerska kan väl ta kontakt med Pernilla Wahlgrens städerska och ge lite städtips inför LaPerrellis eventuella besök i det Wahlgrenska hemmet.

Det måste verkligen ha varit exceptionellt traumatiskt för Charlotte Perrelli att ha varit tvungen att semestra i en husvagn som barn. En sådan trauma kan sitta i hela livet.  Men det går att ta sig fram här i livet även om barndomen har varit svår. Charlotte har till och med skrivit en bok om sina barndoms semestrar i en husvagn.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *