Lifeapp Cat-Cave 1 – Ett mjukt gömställe för katten

Jag har hittade dessa mysiga Cat Caves från Lifeapp. Mina katter skulle säkert gilla att ha den som en av sina sovplatser. Mest poppis just nu är en kartong från Matsmart. Cat Cave finns i fyra olika färger och går att handtvätta. Arken Zoo har extrapris på den just nu och du kan läsa mer HÄR.

 

Så här skriver Arken Zoo om Cat Cave:

Lifeapp Cat-Cave 1 – Mysig kattigloo i filt för både bus och mys!

Den härliga grottan gör att din lilla spinnande jägare kan få utföra naturliga beteenden – sängen är en femstjärnig miljö att gömma sig i, observera från och naturligtvis ta en tupplur i!

Välj mellan att vika ner ovandelen på grottan och din katt får en varm skålformad säng att snooza i eller välj att ha grottan uppfälld till en mörk, inbjudande, varm och trygg sovplats. Grottan passar till de allra flesta katter, är lätt att flytta och passar in i de flesta hem med sitt eleganta utseende. Katter tycker om att ligga högt upp och sängen kan placeras på en plats där katten kan observera sitt revir uppifrån. Det är möjligt att katten kommer ta lite tid på sig innan den accepterar den nya sängen, innan den börjat dofta bekant.

  • Mått: Bredd: 39 cm, Djup: 47 cm, Höjd: 26 cm och ingången till grottan: 18cm
  • 100% filtad polyester-fibertyg
  • Handtvätt i ljummet vatten, torka plant
  • Tyget kan bli luddigt efter tvätt och regelbunden användning, luddet kan tas bort med en sax

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>