Nu är det Jul igen

Det blev äntligen en vit jul till alla barnens glädje och alla bilburna föräldrars fasa. Jag har precis gjort färdigt veganköttbullar i två varianter. Den ena sorten med basilika och den andra med kryddpeppar och muskotnöt. Jag gjorde även en rödbetssallad och blandade i äpplen till familjens vegans stora fasa. Han dog i alla fall inte när han smakade på salladen även om risken fanns i hans värld.

Så nu önskar jag att alla barnen ska få ha snälla och nyktra föräldrar denna jul. Att mamma inte behöver fly för sitt liv även denna helg. Att alla barn kan äta sig mätta. Att barnen förstår att Tomten inte kommer även om man har varit snäll. Han och Taxi Stockholm hinner inte till alla. Jag önskar även att de som är ensamma denna jul inte ska känna sig ledsna över det. Jul med släkt är överskattad. Jag har inte firat jul med någon annan än mina barn sedan jag skilde mig för länge sedan. Jag har tackat nej så länge att ingen frågar mig ens. Första julen som nyskild och utan barn beställde jag pizza och drack Heineken till det som ren protest till alla tillgjorda julaftnar jag hade varit tvungen att genomlida som gift. Det var helt underbart att få vara själv även om min omgivning trodde att jag var deprimerad och undrade om jag ändå inte hade lust att komma jul med dem.

Så från mig till er alla. GOD JUL !

De Vet Du får sätta julstämningen med lite skönsång

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *