Det går inte att göra alla nöjda

Magdalena Graafs beskrivning av livet som bloggare. Vad hon än publicerar nagelfars med elaka ögon.

Inte vågat ”spontanblogga” jag är lite för känslig för gnäll och skäll just nu. Det kräver TID för att kunna blogga i dessa farliga tider. Som att gå på ett minfält. Allt kan bli fel. Smyga över torra löv utan att höras haha
Varje bild jag lägger ut måste ses över med förstoringsglas.

Barnen i fel barnstolar, hundarna klippta, oklippta, fel kläder på hundarna, inga kläder, napp i käften på unge. Vikthets, våghets. Opps nu dricker hon alkohol!!? Har han fortfarande blöja???Ska hon flyga flygplan och förstöra jorden för alla. Ungdomskläder på gammal tant.. ”Nu lyxar hon, när fattiga barn svälter” reklam? Fyyy faan!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!