Isabella Löwengrips intervju i Expressen

Isabella Löwengrip har blivit intervjuad av Expressen och som hon själv beskrev det tidigare i veckan så var det för att hon ville reda ut saker som har sagts om henne i media.

Teamet är här och förutom content så kommer Expressen hit för en större intervju. Jag vill sätta punkt efter allt som stått i media under hösten och vintern och har därför bjudit hem dom. Det har varit en del rykten och oklarheter så det blir bra.

Expressen tar 59:- för att man ska kunna läsa intervjun och förutom bilder på bland annat vinhyllor fyllda med champagne, bilder på Chanelväskor och en bild på framsidan av huset så var det inte så mycket nytt som kom fram . Mer än att sängen är motordriven och huvudänden kan höjas och sänkas till ett värde av 100 000 kronor. Över huvud taget känns intervjun mera som en inventering av lösöret i huset. Inbrottstjuvarna måste jubla av glädje! 

Bild: Anna-Karin Nilsson/Expressen

Angående kritiken för att hon ska ha blåst upp och redovisat större besökssiffror på sina sajter än vad hon egentligen har haft säger Isabella följande:

Jag tror att folk ibland försöker få det att se ut som ett luftslott. Att det inte finns egentligen, att jag inte äger mitt eget hus eller att bolagen egentligen går med förlust. Folk försöker alltid hitta saker och ting. Det är väl en del av den svenska avundsjukan, lite jantelag och att det är en ung kvinna som gör allt det här.

Om att livvakten Magnus slutade hos Isabella berättar hon att hon idag har en ny livvakt som bland annat har arbetat inom polisens insatsstyrka.

Vi jobbade tillsammans i två år, två intensiva år. Under den sista fasen blev det för intensivt, för många dygn ihop, för mycket tid och det övergick i vänskap. Efter det är det svårt att backa och hitta en livvaktsroll igen, säger hon om sin tidigare livvakt.

Det har varit två olika män som har varit vid huset och sökt ex-pojkvännen som tidigare i höstas gick i konkurs och är skyldig olika långivare ca 34 miljoner kronor. 

Vad som försiggick bakom kulisserna. Det visste jag inte om. Det är därför hösten var så tuff.

Expressen undrar om han har försökt kontakta henne.

 Nej.

Enligt Expressen har Isabella eget kapital i alla sina bolag på 10 miljoner kronor. Hennes inkomst för 2017 (tjänst och kapital) uppgick till 2,5 miljoner kronor. Enligt varumärkesexperten Niklas Turner Olovzon är hennes varumärke värt 100 miljoner kronor. Isabella själv värderar sitt eget varumärke till 500 miljoner kronor.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!