HOME » Julgransslakt

Julgransslakt

Om du fortfarande har kvar din äkta julgran bara för att du drar dig för att ta tag i problemet med miljoners miljarders barr hela vägen genom lägenheten fram till ytterdörren genom trapphuset, i  hissen och ut på gatan så har jag ett tips och en lösning på problemet.

 

Slakta granen på plats istället! Redan för flera år sedan stegade jag in på Clas Ohlson och köpte den billigaste men kraftigaste sekatören jag kunde hitta. Jag hade testat hemma först med en hushållssax och en plåtsax utan någon större effekt.

Jag klipper av alla grenarna på granen när den fortfarande sitter kvar i julgransfoten. Och lägger sedan grenarna i sopsäckar. Sopar upp alla barren och häller dem i säckarna. Tar loss stammen ur foten. Bär säckarna och stammen till grovsoprummet och kastar dem i brännbart.  

Vart tog skogen vägen? Katterna är i chock och Misse är som vanligt suddig.
Jag har ingen julgransmatta under min gran för jag tycker att det är enklare att ta sopborste och sopa upp barren som rasslar ner i parti och minut. 

 


En ledsen Leo sörjer sin julgran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *