KO anmälningar mot Isabella Löwengrip och Camilla Gervide

Isabella Löwengrip har blivit anmäld till KO 15 gånger under januari. I två av anmälningar står Löwengrip och Löwengrip Invest som den anmälda parten men det är tydligt att anmälningarna avser Isabella Löwengrip och reklammärkning i hennes kanaler.

Det är en avsevärd ökning av anmälningar mot Isabella. Tittar man bakåt till 2018 så syns det att anmälningsbenägenheten ökade redan i december 2018 för att fortsätta nu i januari.

Orsaken kan ju vara att Isabella Löwengrip var väldigt omskriven i slutet av förra året, det var närmast en masspsykos som bröt ut i samband med uppbrottet från ex-pojkvännen och allt som hände därefter.

Inte heller Camilla Gervide, personen som äger bloggbevakning.se. och som per daglig basis jobbar på att vända opinionen mot Isabella Löwengrip, går fri från att bli anmäld till KO.

10 anmälningar under 2018 mot Camilla Gervide. Lite pinsamt ändå med tanke på hur pådrivande hon är i att hennes läsare ska anmäla andra bloggare. 

2 reaktioner på ”KO anmälningar mot Isabella Löwengrip och Camilla Gervide”

  1. Det är förmodligen därför Camilla fått anmälningar på sig, just för att hon går hårt åt andra.
    Du verkar ju tycka extra illa om henne så det skulle ju lika gärna kunna vara du som står för dem alla?
    För att anmälas krävs ju inte tillstymmelse till bevis, så det vore intressant om KO utredde hennes anmälningar. Jag tvivlar på att det finns minsta substans bakom någon av dem.

    Men min gissning är att du ligger bakom dem, med tanke på hur du skriver om henne. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *