Roxcore Bullets WL Bluetooth-headset

ROXCORE BULLETS WL Bluetooth-headset 

  • Magnetlås
  • 3-knappsfjärrkontroll
  • Kan kopplas till två enheter samtidigt
  • Finns i vitt och svart

Läs mer hos Kjell&CO

Trådlöst Bluetooth-headset med klart ljud och kraftfull bas. Har en mikrofon med 3-knappsfjärrkontroll för att styra både musik och samtal. Tack vare Multi point kan headsetet kopplas till två enheter samtidigt. När headsetet inte används kan det enkelt fästas runt halsen och håller sig fast i sig själv via magneter. Batteritid: upp till 3,5 h. Standby-tid: upp till 120 h. Laddningstid: ca 2 h. Laddas via den medföljande Micro-USB-kabeln. Levereras med tre par silikonpluggar och två par silikonkrokar. Vikt: 16 g. Kabellängd: 32 cm.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!