Tro på dig själv istället för en påhittad gud

Om man ska tro dagens kommentarer hos Alexandra Nilsson och Bloggbevakning så sitter dessa kvinnor helt frivilligt klädda i heltäckande kläder.      

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Kvinnor som vill se den italienska supercupfinalen mellan Juventus och Milan i saudiarabiska Jeddah får bara göra det från familjeläktaren på arenan, rapporterar SVT Sport. ⚽️ Beslutet att hålla matchen i Saudiarabien har sedan tidigare mötts av kritik från människorättsorganisationer, detta efter mordet på journalisten Jamal Khashoggi. ⚽️ Att kvinnliga fans bara får se matchen från en sektion gör att runt 15 procent av de 60 000 platserna kan tas upp av kvinnor. Tidigare var det totalförbjudet för kvinnor i Saudiarabien att besöka fotbollsmatcher, men nu har arenor i tre städer tillåtit sektioner för kvinnliga supportrar. ⚽️ Foto: Hassan Ammar/TT

Ett inlägg delat av P3Nyheter (@p3nyheter)

Aggressiva kommentarer flödar för att försvara de muslimska kvinnors rätt att vara sin man mindre värd. Och jag tror att många av kommentarerna skrivna av muslimska kvinnor är in facto skrivna av män.

Är inte det antisemitism att ge sig på en judisk flicka som känner obehag när muslimska män slukar henne med blicken? Vart tar #metoo vägen i diskussioner om religion?  Och som alltid finns det någon som tjänar pengar på att det är osämja mellan olika religioner. Bloggbevakningen sitter nog och stirrar på Google Analytics i extas.

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *