106-åriga Dagny Carlssons blogg är nedstängd

Det går inte att komma in på Dagny Carlssons blogg sedan igår.

Jag felanmälde saken till 123minsida.se och fick följande som svar.

Det var ju tråkigt att läsa!

EDIT! Nu funkar Dagnys blogg igen. Hurra för det!

Och det går att läsa i den att den kvinnliga bilföraren som körde på Dagny gjorde hembesök hos henne. Creepy!

Idag blev jag överraskad när det ringde på dörren och utanför stod en kvinnlig varelse som jag inte kände igen. Hon såg ofarlig ut så jag släppte in henne. Väl innanför dörren storgrät hon och det var inga krokodiltårar utan  hon var fruktansvärt ledsen. Jag fick då reda på att det var hon som kört på mig med bilen. Hon medförde inga blommor eller bad om ursäkt för sitt beteende utan bara stod där och lipade. Eftersom gjort är gjort och  inte kan göras ogjort så var det inte mycket att diskutera, tyckte jag. Jag tror egentligen att hon tyckte mest synd om sig själv. Hon poängterade att det inte var något övergångsställe där hon körde på mig. Men man skall över huvud taget inte köra på sina medmänniskor någonstans men  det är en försvårande omständighet att slå omkull folk på trottoaren.

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *