Alice&Biancas poddavsnitt Biancas nya lägenhet

Jag har lyssnat på Alice&Biancas poddavsnitt Biancas nya lägenhet.   

Bianca har varit konstant partytaggad och bakfull i princip varje dag. Arbetet inför showcasten i Globen i vår blir lidande då Alice inte kan få Bianca att sitta ner och planera med henne eftersom Bianca antigen är på väg ut för att festa eller ligger hemma och spyr på grund av bakfyllan och svarar inte i telefon när Alice söker henne. 

De passar på att dissa Icon Fest där ingen skrattade och alla var tråkiga under deras podcast.

Innan jul köpte Bianca en lägenhet och hela resan fram till köpet kan ses senare i Wahlgrens Värld. Emilio Ingrossos nya fru Åsa ska inreda den. Förkrök och efterfester lovas av Bianca. Grannarna jublar säkert. Not.

Varken Alice eller Bianca vill vara med i en dokusåpa men Bianca vill gärna jobba som ljudtekniker på Paradise Hotel. Alice har fått en förfrågan om att vara med i Temptation Island men tackat nej till den.

Bianca lyfter även Alices mukbang med Lucas som rolig så här nedan kan du se den.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *