Den kända influencers ex-pojkvän fortsätter att håna sin ex-flickvän

En känd influencers ex-pojkvän kommer längre och längre ner på sympatiskalan. Så som han beter sig mot sin ex-flickvän i sociala medier visar bara hur hänsynslös han är när någon går mot hans vilja. Inte särskilt gulligt, faktiskt så inte sunt alls. Dessa är bilder från hans story på Instagram.

I hans värld verkar han vara helt oskyldig medan ex-flickvännen bär hela skulden till att hans shady affärer kom till dagsljus. Det måste verkligen svida att se sitt ex fortsätta att leva sitt liv i lyx medan han själv inte har ett korvöre.

Ex-flickvännen kom undan med blotta förskräckelsen. Det kunde ha slutat väldigt illa. Och sagan är dessvärre inte slut än. Det kommer att komma mera. Man behöver inte vara synsk att veta det. Det räcker att se sådana här bilder i hans Instastory.

Vad blir hans nästa drag? Kommer han att gräva fram ofördelaktiga bilder på sitt ex? Kommer han skriva en bok om henne? Kommer den att heta “Min Sanning”? 

Det finns en serie på Netflix som heter “Dirty John”. Den är väldigt sevärd. Den handlar om hur en man nästlar in sig in i en rik kvinnans liv och gör livet riktigt surt för henne. Speciellt när hon gör slut.  Den kända influencern är som tur är bra mycket smartare än kvinnan i “Dirty John”. 

Bild: Internet Movie Database

Bilder: Ex-pojkvännens Instastory

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *