Hur mycket kan man störa sig på Isabella Löwengrips TV-rum?

Isabella Löwengrips barn har ett eget TV-rum skriver hon i bloggen. Jag tror visserligen att det är hela familjens TV-rum utan insyn och ett mera kladdvänligt rum. Hon har ju en del fotograferingar i huset så det är säkert en fördel att ha minst en soffa utan chips- och läskfläckar.

Men som alltid vad Isabella än visar så väcker det känslor hos andra. Och i detta fall är det avsaknaden av barnsliga prylar i barnens TV-rum. Det väcks en amatörinredare hos var och en som läser Isabellas inlägg. Aldrig någonsin har TV-rummen för barnen varit så fint pyntade som nu om man ska tro på kommentarsfältet och om inte annat så slår man ned på färgsättningen på rummet. Och går inte det så tar man till sitt starkaste kort – Mammakortet!

Så här ser mitt förslag till barnens TV-rum ut. Visst är det fint? Barnen i fokus liksom.

Elegant och stiligt och inte ett dugg photoshoppat.

Image by Vinson Tan from Pixabay

1 reaktion på ”Hur mycket kan man störa sig på Isabella Löwengrips TV-rum?”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *