Bianca Ingrosso bekräftar förhållandet med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen träffas igen och kan ses som ett par berättar Bianca i det senaste poddavsnittet av Alice & Bianca.

Hon hävdar att de har träffats i tre fyra veckor nu och detta efter att Phillipe efter fyra månader messade  Bianca och berättade att han saknar henne och att han tyckte att det var jobbigt att de inte hälsade då de var ute. Bianca satt i en bil och hade sin körlektion då.

De träffades ett par dagar efter Phillipes SMS och han var extremt ångerfull och kärleksfull.

”Jag hann börja älska mig själv och älska mitt liv” säger Bianca. ”Jag ville inte att min lyckliga bubbla skulle förstöras av andra” berättar hon om orsaken till varför hon inte har berättat tidigare att de träffas. ”För vårt förhållandets skull var pausen det bästa som kunde hända oss.”

Det är ingen nyhet precis att de två ses igen då de har figurerat i flera instastories var för sig men taggat sina platser så att alla har förstått att de har varit på samma plats samtidigt. 

Bianca verkar inte må så bra just nu då hon har fått en panikattack och även tappade minnet då hon var i Göteborg. Hon sprang halvnaken i hotellobbyn och grät och bråkade med Phillipe utan att komma ihåg det. Hon har även drabbats av magkatarr och hon har återigen fått problem med sin bulimi.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *