Isabella Löwengrip firade med sin ex-pojkvän i New York

Isabella Löwengrip har haft bråda dagar i New York. Utöver kontraktsskrivning för en kontorsplats hos SACC , har hon även blivit intervjuad av Good Housekeeping, träffat sin kusin Isolina och firat med Marcel. 

.. Jag har skrattat så jag har haft ont i magen hela kvällen. Härligt att få avsluta en jobbvecka så. Och vilken vecka! Kontorsplatser i NYC! Nu är det bara lägenhet vi ska få till och flytta över två anställda. Hur som helst, nu ska jag varva ner och få lite sömn. Jag har sovit dåligt de senaste två veckorna (5-6 timmar per natt) så jag hoppas kunna ta igen mig lite i helgen.

Marcel är Isabellas första pojkvän som hon träffade när hon var 14. Drygt ett är senare gjorde paret slut och i ett blogginlägg från 2006 skriver Isabella hur det känns att förhållandet nu är slut.

Jag ångrar inte den tid vi har haft tillsammans utan jag är lycklig för att jag fick uppleva den, tillsammans med honom. Vi har haft det fantastiskt. Som en sagodröm. Och jag vet inte om jag vill att den ska ta slut.. Men nu är det så ett nytt liv får ta fart. Marcel kommer alltid att finnas i mitt hjärta men på ett annat sätt.

Marcel var tydligen inte mitt öde. Min drömprins finns någon annanstans. Frågan är bara var.

Tretton år senare vet vi att hon inte har mött sin drömprins än.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *