Isabella Löwengrips kärlekscirkus

Isabella Löwengrip låter oss läsare att förstå i sitt blogginlägg att det är kärlek på gång i hennes liv. Vare sig inlägget är ett resultat av onsdagens contentskapande eller ej så hoppas väl alla att hon en vacker dag träffar en reko och ärlig man som är vad han påstår sig vara och som inte springer till skvallerpressen om/när han blir dumpad.

Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret. Ni får veta mer om allt längre fram. Jag har haft is i magen länge och det verkar ha varit rätt beslut. Puh. Det är därför bloggen har varit så opersonlig på ett tag, jag har fått fokusera på jobb-inlägg för att jag inte vetat hur mitt privata liv ska bli. Ni får hållas ett tag till men nu vet ni anledningen till alla jobbinlägg. Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna.

Hur som helst. Sorry för att jag är kryptisk men det är det jag kan säga i nuläget.

Image by Ron van den Berg from Pixabay

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *