Simon Sjögren slutar hos Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip går ut med att Simon Sjögren slutar på företaget. Hon passar på att söka efter en VD till Löwengrip Invest i en annons och tackar Simon för hans insats i företaget.

Simon lämnar bolaget efter flera år vilket såklart är trist men han gjorde en fantastisk resa. Började som assistent till mig och slutade som COO, vilket innebär att han har varit dagligt ansvarig. Han har varit ett enormt stöd i min resa och varit en fantastisk ledare för vårt team och omtyckt av hela bolagsgruppen. Han kommer alltid att stå mig nära rent privat.

Bild: Instagram

Det har varit en del läckor från Isabellas liv till skvallerbloggar och om hon tänker seriöst ha sitt bolags aktier på marknaden så går det inte att ha läckor. Även om läckan inte har tänkts att vara läcka utan har varit vanligt kompisprat som sedan har förts vidare som skvaller.

Resumé skriver att Simon går vidare till Perfect Day Media

Nu tar han över ledningen och affärsutvecklingen av Perfect Day Medias profilavdelning. I sin roll som Nordic head of profiles kommer Simon Sjögren att ansvara för bolagets profiler och affären kopplad till dem. Han kommer även att arbeta aktivt med att utöka befintligt profilstall med såväl svenska som nordiska talanger.

Simon Sjögren börjar på sitt nya jobb andra maj 2019 och kommenterar följande

Det ska bli otroligt roligt att arbeta på ett bolag med många tunga men väldigt olika profiler, och fokusera på att utveckla och bygga deras affär. Jag drivs av att arbeta tillsammans med människor som samarbetar mot starka mål och visioner, och jag upplever att kulturen på Perfect Day rimmar med detta. Min tro och förhoppning är att jag har mycket att bidra med, samtidigt som vi tillsammans stärker våra profilers varumärken.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!