Vem bryr sig om 100 år?

Jag har tidigare skrivit ett inlägg bland annat om Camilla Gervides Wikipediaprofil som hade en del påståenden utan källa.  Det här är en bild från kommentarsfältet för Bloggbevakningens inlägg “Alexandra ”Kissie” Nilsson har skaffat sig en ”sugar daddy”.

Här är länken till blogginlägget om Lady Dahmer och här nedan bild på det som kallas för “hjälpen”. 

 

Den hjälpen kom aldrig. Det var bara ett tomt löfte. Hon svarade inte ens på mitt mail. Och kanske det bara var ett sätt att få reda på vad jag heter. Jag har läst om en känd youtuber som även han har fått folk att tro att han hjälper andra genom att skriva om det men att där tar det stopp. Jag hittar inte längre bevis för det så jag kan inte skriva om honom. Jag kanske återkommer angående det.

Men att titta på mina annonser eller att klicka på dem ger mig ingen ersättning. Annonserna är prestationsbaserade det vill säga någon måste köpa något från mina annonser för att jag ska kunna få en viss procent (minus ca 50% i skatt och arbetsgivaravgift) i ersättning.

Jag har inte Googleannonser med ersättning direkt vid visning (som de stora bloggarna med många visningar har), ännu mera vid klick och ett par hundra extra om någon blir kund hos ett spelföretag eller kreditkortsföretag. Det finns en anledning till att spelreklam finns överallt och det är för att de betalar så bra. Och av samma anledning är det så svårt att få bort heltäckande annonser på mobilskärmen utan att klicka på dem.

3 reaktioner på ”Vem bryr sig om 100 år?”

  1. När man går tillbaka i hennes arkiv har hon satt dig som källa på några inlägg. Har du reagerat på att hon skrivit om samma saksom du typ samtidigt?

    Hon verkar fruktansvärt otäck. Tråkigt att en sådan blogg får vara kvar. 🙁

  2. Tycker det är bra att du granskar henne. Gillar också att du inte blir för personlig utan håller det på en bra nivå. Tyckte om hennes blogg förut men det är tråkigt att se att hon blivit så elak. Både mot influencers och mot de som kommenterar. Men jag förstår att hon inte tar åt sig av kritiken för det är fler som hetsar på i kommentarsfältet tex under inlägg om IL.
    Men på ett personligt plan hade jag aldrig kunnat leva med den personligheten hon har. Granskningar i all ära, men att ha som jobb att hitta på, överdriva och skvallra (med sina personliga åsikter som för vissa blir sanningar) tycker jag är ett konstigt beteende.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *