alicebianca3

Alice och Biancas merchsida kraschades av många köpsugna

Alice & Bianca har gjort tröjor inför deras stora show cast i Globen 25 maj . Produkterna släpptes klockan 20:00 men det har inte gått att komma in på sidan alicebianca.se på flera timmar. Samma sak hände när Bianca släppte sin parfym med Nordicfeel och när CAIA-produkterna släpptes.

 

Nu fungerar sidan som den ska igen.

Åtminstone denna tröja är redan slutsåld.

 

Alla bilder: @biancaingrosso och @alicestenlof

Bianca hade senare en frågestund på Instastory där det bland annat framkom att hennes största dröm är att bli en Avenger. Jag skrev ner de flesta av frågorna och svaren. Om du vill höra hur det lät när Alice och Bianca sjöng när de hade sin showcast i Globen så trycker du här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *