Isabella Löwengrip stänger en dörr för att öppna en annan

Isabella Löwengrip fortsätter med sin plan med att markadsföra sitt företag utanför Sveriges gränser. Hon har inga intervjuer bokade just nu i Sverige efter sommaren utan det verkar  som att hon kommer endast att intervjuas av utländsk press. 

Skärmklipp: isabellalowengrip.se

Cannes har blivit lite av av glammigare Almedalen 2.0 för min del, otroligt mycket nätverkande och galor som fortsätter fram till den 23e maj.

Men det är roligt att jobben faktiskt är utanför Sveriges gränser. Det har jag ju kämpat för. Det är verkligen en tipping point vi har väntat in och nu äntligen börjar vi närma oss. Heja.

Det känns i varenda cell i kroppen att vi börjar ”lämna” Sverige. Jag har en större mediaaktivitet i sommar men efter det blir det inga fler intervjuer i Sverige. Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags.

Jag hoppas att det går bra för Isabellas företagsprodukter utomlands. För många är de mediapersonligheter och artister som högt har ropat “Nu lämnar jag lilla Sverige” för att i tystnad ta lågprisflyget tillbaka och som efter ett par år säger i en intervju “LA var inget för mig. New York var inget för mig. USA var inget för mig.”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *