BI kanal6

Kanal 5 sänder Alice & Biancas livepodd

Som det redan sades i den nya podden som Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf publicerade igår och som jag skrev om HÄR så kommer hela showcasten från Globen att sändas i Kanal 5 (22 augusti 23:00) och DPlay. Enligt Bianca snart vilket inte är så förvånande då intresset är stort just nu.

Bianca har publicerat en video på Youtube och det lovades bilder från repetitionerna men det var bara bilder från lokalen . Kanske hann hon inte filma då hon kom dit två timmar försenad .

Alla bilder: @biancaingrosso/ biancaingrosso/youtube

I den här filmen är det fler repscener.

Den nyfikne kan se mer här i Maja Härngrens Instagram.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Med ögon för konsten, styrka och ödmjukhet så har de gått från att ”Ska vi börja podda? Hur gör man?” Till att sälja över 10.000 biljetter och maxa Globen. Alltså äran att få hänga med på resan, från första spånmötena på kaféer, rep hemma i vardagsrummet och inklämda avstämningar i era redan maxade scheman. Kommer aldrig glömma när ni kvällen innan Showcasten bytte danslokalen till Globen och fick testa att dansa där, sjunga i mickar och prata på scenen. Nya blickriktningar. Ny information. Nya förväntningar. Allt är nytt för er. Men ni har fullständig kontroll. Ni balanserar humor, allvar, på riktigt och i karaktär, men framförallt; varandra, så galet fint. Jag hyser en sån respekt för er! @alicestenlof @biancaingrosso Jag älskar er och ert mod och att ni genom hela resan tänker på vad era fans vill ha och vad ni står för, och inte ett skit på vad folk ska tycka om er. Längtar efter att få se fortsättningen på det här!❤️

Ett inlägg delat av Maja Härngren (@majafotosthlm)

1 reaktion på ”Kanal 5 sänder Alice & Biancas livepodd”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *