Bianca Ingrosso svarar på frågor

Bianca Ingrosso svarar på några frågor i sin nya Youtubevideo. Hon berättar att hon flyttar in i sin nya lägenhet om ca en vecka även om köket är inte på plats då.

Hon trots allt lagade mat endast en gång i sin gamla lägenhet så hon klarar sig säkert med hämtmat.

Folk undrar om hon och Samir var på G och hon dementerar det likadant som hon dementerar att det skulle ha varit något mellan henne och Viktor Leksell. 

På frågan vad som är det mest jobbigaste och problematiska med CAIA svarar Bianca att det finns ingen luft i kontoret och att det är alldeles för litet för CAIA-teamet.

Det andra problemet är kostnaden för designen för produkterna som drar iväg och att vissa produkter går inte att ta in utan att köpa in väldigt stora mängder.

Att tiden från start till färdig produkt tar ett år är också jobbigt och att leverantörerna inte håller sitt SLA dvs lovar en tidpunkt som de sedan inte håller.

Bianca röker inte varje dag men när hon och Phillipe inte var tillsammans så rökte hon för att dämpa sin ångest. Hon feströker fortfarande och säger sig vara medveten om riskerna. 

Hon fattade tycke för en kille innan Phillipe hörde av sig och hade inte Phillipe ångrat sitt beslut så hade Bianca fortsatt att träffa denna kille. Men hon hann aldrig komma över Phillipe men ca två månader efter break upen började hon att älska livet igen. 

CAIA kommer att släppa nya produkter i juni.

Hon skulle kunna tänka sig att bli en vän med ett fan.

Hon kommer inte att göra en mukbang-video eftersom hon upplever det för triggande.

Hennes största dröm är att vara i Paradise Hotel och hon säger att hade inte PH sänts på TV hade hon direkt medverkat i den. Hon har fått förfågan om att delta.

Alla skärmklipp: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!