Har Joakim Lundell köpt en Lamborghini?

Clueenews berättar att Joakim Lundell har visat Instagrambilder på sin nya Lamborghini och ingen har trott på honom då ett av hans pranks för två år sedan var just att han hade köpt en bil av det märket.

Bild: cluee news

Så Clueenews har bett att få se köpekontraktet och det står Joakim Lundells namn och priset på bilen: 2,3 miljoner kronor. Vem ska köra bilen då Joakim Lundell har inget körkort? Och tror vi på detta eller är det false news igen? Köpekontrakt kan skapas lätt på nätet och Merinfo har ingen uppgift om en bil registrerad på honom.

Uppdatering: Bilen står på Jocke & Jonna AB och det har jag skrivit om HÄR.

4 reaktioner på ”Har Joakim Lundell köpt en Lamborghini?”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *