Isabella Löwengrip – Jag är förälskad

Det ser ut att Isabella Löwengrip är ambivalent när det gäller vilken lägenhet som är mest intressant i The Lucida huset i New York. Igår var det en lägenhet och alla skrev om den och idag är det en annan. Hon kan skapa content det kan jag konstatera. Mäklarbyrån lär vara överlycklig över all press.

Hon skriver även att hon är förälskad med preciserar inte i vad eller i vem . Eller om hon är förälskad igen eller fortfarande.

Jag har dock en stor känsla att mitt liv kommer att se helt annorlunda ut i höst. Om livet ändrades mycket från skilsmässan tills nu så kommer samma stora förändring att ske igen.

Det känns i varenda cell i kroppen. Det var någon som sa det till mig ”Isabella, du ömsar skinn just nu”. Det är verkligen så. Det är en spännande tid framför mig. Halvtidsboende och bolag i NYC. En stiftelse i Sverige.

Bloggen försvinner på svenska, endast engelska. Det är jag som kommer att skriva den såklart och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det. Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång.

Som vanligt alltså :- )

Expressen intervjuade Isabella i samband med Polar Music Prize galan ett par timmar sedan och i den intervjun säger Isabella att hon vet inte om hon är kär då hon inte har tid med relationer då hon reser så mycket och att hon har barn och arbete att ta hand om.

Hon hade med sig amerikanen Paul Hutchinson som är hennes nya samarbetspartner inför lanseringen av den nya stiftelsen.

”Jag lanserar min egen stiftelse och det är därför jag tog med mig Paul, för han arbetar med en fantastisk stiftelse, Child Liberation Foundation. Han räddar barn hela tiden från människohandel” säger Isabella till Expressen och berättar även att de träffades i Monaco och där beslöt sig för att samarbeta.

Vad Isabellas nya stiftelse ska heta vet vi inte riktigt än. Men hon passar på att berätta att hon är störst i Norra Europa. I Expressens text står del felaktigt ”störst i Norden”. 

Så här skriver hon i sitt bloginlägg

Min amerikanska gäst heter Paul Hutchinson. Ni får nästan googla honom, en fantastisk människa med stort hjärta.

Jag lanserar ju Isabella Löwengrip Stiftelsen lagom till min födelsedag och vi jobbar att jobba tillsammmans med hans organisation som heter The Child Liberation Foundation. Han har räddat över 4000 barn från trafficking.

Skärmklipp: expressen.se

Planbild: DouglasElliman

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *