Stockholm Hippiemarket 2019

2018 skrev jag om Stockholm Hippie Market som hölls i Vinterviken vid Vintervikens trädgårdar. Jag ser att det kommer att vara Hippiemarknad även i år på Nationaldagen och på samma ställe. Jag var där förra året och det var en hel del folk på plats men det var så kallt ute så det var inte läge för en picknick även om det satt några i gräset och försökte hålla värmen.

Men i år ser det ut att bli varmare väder så det kommer säkert att vara trevligare att vara där. Vintervikens trädgårdar har dessutom alkoholtillstånd och lättare matservering. Hippie Market öppnar 12:00 och stänger 22:00.

Madame Oili var där men hennes lista med alla som ville bli spådda en halvtimme var så långt så jag fick aldrig en möjlighet att testa hennes klarsynthet.

Läs mer på Hippie Markets sida eller på Instagram. Eller besök Hippie Markets Facebooksida

Bild: @asterixia.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *